Sladká tečka na závěr se zákazníkům líbí

Je vědecky dokázáno, že většina lidí má po jídle chuť na sladkou tečku. Však posuďte sami, zda po obědě máte taky takové chutě nebo ne. Zároveň je velmi příjemné pokud naše oblíbená restaurace nabízí sladkou tečku v ceně nebo za velmi přijatelnou cenu, kterou nepohrdneme. Neváháme a koupíme. A pro nás jako pro obchodníky je tohle pochopitelně žádoucí, proto bychom měli nějakým způsobem vyhodnotit jakou dobrotu budeme zákazníkům nabízet. Možností máme spousty. Můžeme nějakou dobrotu zakoupit od známých značek medovníků aj. nebo si můžeme sladkosti sami vyrábět. Ta druhá varianta je pochopitelně pracnější, ovšem více oceněná ze strany zákazníků a taktéž je na ní větší profit. Co tedy navrhujeme a volíme my jako perfektní tečku na závěr? Máme dva tipy, které jsme si sami vyzkoušeli a fungují skvěle.

Zavítáme do Belgie nebo dáme na Českou klasiku?

Jako sladkost z Belgie nás všechny určitě napadne to samé… Belgické pralinky jako takové jsou čokoládové bonbónky, které máme všichni rádi. Převážně se vyrábí pralinky z hořké čokolády a jako pralinka je označena každá cukrovinka z čokolády. Na výrobu pralinek nám stačí pouze forma na pralinky, takže žádné veliké náklady. Vše to jde stihnout raz dva. Jako druhou variantu jsme zvolili českou klasiku a to sice linecké cukroví nebo jakékoliv jiné. Opět náklady jsou minimální potřebujeme pouze formičky na cukroví a trochu zručnosti.

 

Naše varianty jsou nenákladné, ale zároveň jsou to varianty, které jsou myšleny jako sladká tečka na závěr, kterou můžete například přidávat jako bonus nebo třeba minimálně zpoplatnit.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*