Kuchyňské dřezy.

Materiál nerez se nevyskytuje pouze u nádobí anebo kuchyňských spotřebičů. Je to opravdu hojně využívaný materiál v profesionálních kuchyních. Díky jeho odolnosti se z něj vyrábí všechno možné. Od elektrospotřebičů, přes plynové spotřebiče až po jednoduché nádobí anebo dřezy. Dřezy nerez nejsou výjimkou. Díky odolnosti tohoto materiálu jsou dřezy nerez velice odolné, a hlavně snadno udržovatelné. 

Mnoho modelů a typů je zárukou obrovského výběru.

Je opravdu spousta typů nerezových dřezů. Můžeme mít volně stojící, s nutností integrování a s nutností šroubování na stěnu. Tyto tři druhy jsou opravdu nejzákladnější dělení. Proto bychom měli před koupí dřezu vědět, co od něj očekáváme. Víme, že materiál je vždy stejný. Může mít ale třeba rozdílný lak anebo tvar. Dřezy nerez mohou být opravdu všemožně tvarované. Máme kulaté, obdélníkové anebo čtvercové půdorysy dřezů. Mohou být i dřezy, které mají vyboulený tvar, který máme třeba i my doma v koupelně. Mohou mít i více nádob. Jsou to různé dvojdřezy nebo i trojdřezy.

Vedle dřezu se může postavit třeba drtič ledu. Ten také pracuje s vodou a je nutné jej vymývat anebo zásobovat. Některé výrobníky na led mají i implementovaný drtič ledu. Je tedy nutné je stále doplňovat vodou. A díky tomu se hodí buď místo anebo vedle našeho nerezového dřezu. Díky baterii připojené ke dřezu, může dřez plnit svůj účel. Pokaždé ale musí být připojen na nějaký odpadní odvod. Jinak by se nám mohlo stát, že budeme mít v kuchyni pod dřezem spoustu vody.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*